Terug

Hans Kazàn over zijn ambassadeurschap bij Molenaar!

Waarom ben ik zo enthousiast over Molenaar? Nou, zoals u waarschijnlijk weet leid ik een heel actief leven. Veel reizen, veel onderweg, optredens in binnen- en buitenland, lezingen in het bedrijfsleven. Kortom, dat actieve leven wil ik graag nog heel lang en in goede gezondheid volhouden. De dag fris, veilig, en ontspannen beginnen is daarbij voor mij een absolute must.

Toen ik voor de eerste keer werd benaderd door de mensen van Molenaar, was dat gelijk een plezierige ervaring. Ze vertelden me vol enthousiasme over hun visie op veilige badkamers, en de oplossingen die Molenaar heeft.

Het grote aantal ongelukken dat jaarlijks plaatsvindt in Nederlands badkamers; Dat deed me wel even schrikken! Wel meer dan 8.000 per jaar. Het was ook heel herkenbaar, omdat ik vaak onder de douche in een gladde badkuip stond en af en toe een uitglijder maakte die slecht had kunnen aflopen.

Molenaar maakte mij duidelijk dat de badkamer nu eenmaal een plek is waar je regelmatig gebruik van maakt, en dan is het absoluut van belang dat het er veilig en comfortabel is.

Nu weet ik inmiddels dat bij dit bijzondere bedrijf specialisten werken die precies weten wat daar voor nodig is. Binnen slechts één dag halen zij de douche of het bad eruit, en bouwen een splinternieuwe, veilige en comfortabele inloopdouche erin. Daarom ben ik een overtuigd ambassadeur van de veilige en magisch mooie badkamers van Molenaar!

Molenaar: Hans Kazan from KLIK3 internetbureau on Vimeo.