Molenaar

Nationale Ouderendag 2020

Wist je dat het op vandaag Nationale Ouderendag is? Daar staan wij bij Molenaar natuurlijk even bij stil! Onze collega’s gingen vandaag op pad om mensen van Woonstichting Woonoord te verrassen

Molenaar on tour

Vandaag is het Nationale Ouderendag en dat kunnen wij als Molenaar Badkamers niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op deze speciale dag zijn onze collega’s  op pad gegaan om bewoners van Woonzorgcentrum het Woonoord, geheel COVID-19 proof, een taart te overhandigen! Het Woonzorgcentrum was blij verrast en de taart werd goed in ontvangst genomen.

Schrijfmaatjes bij Molenaar

Een kaartje op de mat of een brief in de bus: altijd leuk om post te ontvangen. Daarom zijn verschillende collega’s bij Molenaar ‘Schrijfmaatje’!  Een initiatief van Nationaal Ouderenfonds, om ouderen te verblijden met post en nieuwe contacten waar wij graag aan bijdragen. Iedere week schrijven onze collega’s kaartjes naar Woonzorgcentrum Het Woonoord om de bewoners te verblijden met een mooi bericht of een prachtige foto van de natuur. Lijkt het je leuk om zelf schrijfmaatje te worden of zelf kaartjes te ontvangen? Bekijk dan de website van het Nationaal Ouderenfonds.

Molenaar bij de nationale ouderendag 2020

 

 

Gemeenschappelijk doel

Monteurs van Molenaar ervaren de leefsituatie van (eenzame) ouderen op dagelijkse basis en merken meer dan eens eenzaamheid op onder oudere klanten. Al onze medewerkers hebben een gemeenschappelijk doel; wij willen het leven van ouderen thuis leuker maken!

Dat heeft een reden. Senioren vormen een steeds grotere groep in de Nederlandse samenleving. Dit jaar zijn er voor het eerst in de geschiedenis al meer 50-plussers dan jongeren in ons land. En gelukkig worden deze ouderen steeds ouder en neemt ook het aantal gezonde levensjaren toe. Maar liefst 80% van hen wil het allerliefst zelfstandig thuis blijven wonen. Daar zit voor ons de uitdaging.

Wij van Molenaar willen ouderen helpen hun wensen uit te laten komen door deze aanpassingen voor hen uit te voeren. Snel, vertrouwd, vakkundig en prijsbewust. We willen ouderen daarin oprecht helpen!

Zelf bijdragen aan een veilige woonomgeving voor onze klanten? Check onze vacatures!