Direct contact? Bel 0341 - 232307 of whatsapp 06 - 86868504

4

Ontdek in een minuut waarom jij moet werken bij Molenaar

Molenaar hoofdkantoor in hart van de Veluwe

Ons bedrijf is gevestigd in het hart van de Veluwe, namelijk Nunspeet. Kom eens langs voor een bak koffie en ontdek de kracht van het Molenaar team en de bijzondere bedrijfscultuur. Een team vol passie, ambitie en vakmanschap. Wij zijn team Molenaar en zijn daar trots op.

Bekijk vacatures ›

Jouw carrière

Waar je ook begint bij Molenaar badkamers, een baan bij Molenaar is altijd dynamisch. Je blijft leren en groeien. Wij investeren graag in talent want we geloven dat gemotiveerde en goed opgeleide mensen de kern vormen van de veilige badkameroplossingen die we leveren.

Bekijk vacatures ›

‘Een leuker langer leven thuis’, de mooie missie van Molenaar

Gelukkig mag ik in dit verband namens al onze medewerkers spreken; wij delen namelijk een gemeenschappelijk doel; wij willen het leven van ouderen thuis leuker maken!
Dat heeft een reden. Senioren vormen een steeds grotere groep in de Nederlandse samenleving. Dit jaar zijn er voor het eerst in de geschiedenis al meer 50-plussers dan jongeren in ons land. En gelukkig worden deze ouderen steeds ouder en neemt ook het aantal gezonde levensjaren toe. Maar liefst 80% van hen wil het allerliefst zelfstandig thuis blijven wonen. Daar zit voor ons de uitdaging.
Tot zover de cijfers. Nu het idealistische gevoel. Om aan deze hartenwens van ouderen te voldoen moeten er vaak voorzieningen in huis getroffen worden. Afhankelijk van de fysieke conditie kunnen dat kleine of wat meer ingewikkelde aanpassingen zijn. Wij van Molenaar willen ouderen helpen hun wensen uit te laten komen door deze aanpassingen voor hen uit te voeren. Snel, vertrouwd, vakkundig en prijsbewust. We willen ouderen daarin oprecht helpen!

Bekijk badkamer oplossingen van Molenaar ›

Veilige badkamer in één dag van Molenaar

Molenaar plaatst veilige badkamers in één dag. Zonder hak- of breekwerk. Iedere badkamer – groot of klein – is 100% maatwerk en wordt volledig op uw wensen en behoeften afgestemd. Veilig douchen wordt weer leuk! Meer dan tienduizend mensen gingen u voor. Zij geven Molenaar een dikke 9. Dat prachtige rapportcijfer getuigt van een optimale tevredenheid over de prijs, het product, de voorbereiding, de plaatsing en de zorg achteraf. Molenaar plaatst complete badkamers, maar is ook op onderdelen of volledige badkamer renovatie uw leverancier. Een nieuw wastafelmeubel, toilet, radiatoren, antislipvloer? Molenaar Badkamers neemt alle badkamerzorg voor u uit handen.

Bekijk badkamer oplossingen van Molenaar ›

De Molenaar werkwijze

Als een klant kiest voor een comfortdouche van Molenaar, dan mogen zij veel van onze werkwijze verwachten. We zetten namelijk graag net dat stapje extra om het de klant helemaal naar de zin te maken. Persoonlijk advies bij de klant thuis is een voorbeeld daarvan. Verder leveren we maatwerk en zorgen we ervoor dat de inloopdouche binnen 1 dag geplaatst wordt. Maar ook als het gaat om de kwaliteit van onze oplossingen gaan we ver. We gebruiken alleen eersteklas materialen van de beste merken, installeren slimme en veilige accessoires en zorgen ervoor dat de klant een grote keuze heeft in oplossingen die echt bij de situatie en persoonlijke smaak passen van de klant.

Bekijk de unieke werkwijze van Molenaar ›

Hans Kazán, het trotse boegbeeld van Molenaar!

Sinds Juni speelt Hans Kazán een prominente rol in de Molenaar campagnes en nieuwe TV commercial. Deze samenwerking is niet zomaar tot stand gekomen. Voorafgaand zijn er meerdere ontmoetingen geweest om te kijken of Hans Kazán als merk, maar ook als mens, past bij Molenaar. Vanuit beide kanten was er direct een klik en is Hans nu overtuigd ambassadeur van Molenaar.

Bekijk de commercial met Hans Kazan ›

Bekijk onze vacatures

1
2
3
4
Bekijk alle vacatures