Welkom bij Molenaar

Bij Molenaar helpen we mensen om langer van hun eigen huis te kunnen blijven genieten. Dat doen we door mooie, comfortabele en veilige badkamers te plaatsen. Zo’n badkamervernieuwing is voor onze klant vaak een behoorlijke verandering. Daarom zorgen we voor een goed gevoel en een zorgeloos proces.

Wij zijn geen aannemer die wekenlang bezig is. We vervangen een bad of douche voor een inloopdouche in één dag. Een complete badkamervernieuwing doen wij in enkele dagen. Dat alles doen we met innovatieve materialen en zonder hak- of breekwerk.

Bij Molenaar werken 80 vakmensen aan de badkamer van morgen. Inmiddels hebben we al ruim 14.000 badkamers geplaatst door heel Nederland. Dat doen we vanuit ons hoofdkantoor in Nunspeet, onze vestiging in Breda en een groeiend aantal showrooms in Nederland. We komen ook bij klanten thuis, dit doen we op afspraak. We luisteren naar hun wensen en voorzien ze van het beste advies.

Wij zijn stuk voor stuk betrokken bij onze klant en bij elkaar. Op welke afdeling je ook zit: we werken als team. Want alleen door goed samen te werken leveren we een badkamer die volledig aan de wensen van de klant voldoet. Zo kunnen onze klanten nog heel lang thuis genieten. Dat is waar we het samen voor doen. Iedere dag weer.

Ik hoop je snel te verwelkomen als nieuwe collega!

Erwin de Groot
Directeur Molenaar

DIT ZIJN WIJ

Meer dan 80 collega's door heel Nederland
Ruim 14.000 badkamers geplaatst
Focus op vakmanschap en innovatie
Meer dan genoeg ruimte voor ontwikkeling
Gezellige collega's en veel leuke extra's