Terug

Collega aan het woord: Samuel

Bij Molenaar Badkamers werken zo’n 75 collega’s enthousiast aan een leuker, langer leven thuis voor ouderen. Wij geven graag een kijkje in de keuken van Molenaar en nemen je mee naar diverse collega’s binnen het bedrijf. Deze keer aan het woord: installatiemonteur Samuel!

Even voorstellen

“Mijn naam is Samuel, ik ben 34 en woon in Nunspeet. Inmiddels werk ik alweer 7 jaar bij Molenaar, en nog steeds heb ik het erg naar mijn zin hier.”

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

“Samen met mijn collega stap ik ’s ochtends in de bus en rijden we naar de klant waar we die dag een badkamer mogen plaatsen. Daar kijken we eerst naar wat er moet gebeuren, om vervolgens alles af te dekken en het oude bad of de douche eruit te slopen. Daarna begint het opbouwen van de nieuwe badkamer en het op maat maken van de materialen. Als we klaar zijn, ruimen we alles op en zorgen we dat we het huis van de klant netjes achterlaten. Dan rijden we weer terug naar Nunspeet.”

Lees hier meer over de werkdag van onze monteurs

Wat vind je het leukst aan je werk?

“Ik heb leuke collega’s en het werk is afwisselend en veelzijdig. Iedere klant heeft weer een andere badkamer en kiest een andere stijl. Soms kiezen twee verschillende klanten wél voor dezelfde badkamerstijl, en dan vind ik het leuk om te zien dat het eindresultaat er alsnog heel anders uit kan zien. Bovendien hebben we écht leuke klanten: ze zijn altijd in voor een praatje en er wordt goed voor ons gezorgd. Eén keer mochten we zelfs mee-eten: zaten we met een bord aardappelen en biefstuk aan de keukentafel bij de klant. Dat maakt het werk nog leuker!”

Wil jij ook werken bij Molenaar? Bekijk onze vacatures en wie weet ben jij de volgende collega aan het woord!