Terug

Een dag in het leven van een Molenaar Monteur

Molenaar is dé marktleider in Nederland op het gebied van comfortsanitair. Wij bieden onze klanten een veilige en comfortabele badkamer in één dag! Om verdere groei van Molenaar te kunnen realiseren, zijn wij voortdurend op zoek naar nieuw talent dat zich wil aansluiten bij ons team van enthousiaste installatiemonteurs.

Op sollicitatiegesprek geweest voor de functie van installatiemonteur… en dan?

Voordat je definitief van start gaat, loop je eerst een dag mee met één van onze ervaren monteurs. Op deze meeloopdag krijg je al gauw een goed beeld van wat het werk nu echt inhoudt. Is de dag voor zowel jou als ons goed bevallen? Mooi! Dan heten we jou van harte welkom bij onze club.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

6:00: De wekker gaat! Vroeg uit de veren, want de monteurs van Molenaar willen op tijd bij de klant aanwezig zijn.

6:45: Eerst naar het magazijn om alle benodigdheden in de bus te laden. Als dat klaar is, kunnen jij en je collega op pad.

7:45: Even een belletje naar de klant om aan te geven dat jullie er met 15 minuten zijn.

8:00: Jullie zijn gearriveerd! Je maakt kennis en neemt de dag met de klant door.

8:15: Aan de slag! Allereerst zorg je ervoor dat je netjes aan het werk kunt, door het looppad richting de badkamer af te dekken tegen het vuil. Wel zo fijn voor jou en de klant! Vervolgens demonteren jullie de oude douche of het bad en brengen jullie alle oude materialen netjes naar de bus. Dan is het tijd voor het op maat maken van de nieuwe materialen en het monteren in de badkamer. Alle elementen worden in overleg met de klant op de gewenste positie geplaatst.

12:00: “We lopen goed op schema!” Je belt met het kantoor om je collega’s te informeren over de status van de plaatsing.

12:15: Je maag begint te knorren. Tijd voor een boterham!

13:00: De pauze is voorbij. Je pakt het werk weer op waar je gebleven was.

15:00: Je bent bijna klaar, nu de afwerking nog. Je ruimt je spullen op en maakt alles goed schoon. Je laat het huis van de klant keurig achter.

15:30: Yes, de klus is af! Het is tijd om de badkamer aan de klant op te leveren. Je checkt of alles naar wens is en je geeft uitleg over de schoonmaak en het gebruik van de badkamer. Ook mag je de klant een goodiebag aanbieden. Je hebt de klant enorm blij gemaakt!

16:00: Op naar kantoor, waar je de oude materialen netjes opruimt en nog even een praatje maakt met je collega’s.

16:30: Je werkdag zit erop! Je bent nu al benieuwd hoe je dag er morgen uit gaat zien. Geen dag is immers hetzelfde voor een Molenaar installatiemonteur!