Terug

Sevrin maakte de overstap van chef-kok naar badkamermonteur

Bureau Techniek heeft een artikel geschreven over één van onze medewerkers, Sevrin van Reekum (49). Bureau Techniek is gespecialiseerd in het bemiddelen en opleiden van mensen voor duurzame, technische banen. Ze bieden detachering, werving/selectie en opleiding aan om individuen te helpen bij het vinden van de functie die het beste bij hen past. Zo kwam Sevrin bij ons terecht en sindsdien zijn we blij hem onderdeel van ons team te mogen noemen. Bij Molenaar zijn we van mening dat iedereen, die beschikt over de juiste instelling en graag met zijn handen wil werken potentie heeft om ons team te komen versterken. Door middel van praktijkervaring, cursussen en onderlinge feedback is er veel ruimte om te leren en groeien.

‘’Sevrin ontwikkelde een passie voor techniek doordat hij samen met een vriend regelmatig carports en schuttingen plaatste. Bovendien ervaarde hij hoe het was om weekenden en feestdagen vrij te zijn, wat hem de wens gaf om zijn werk in de horeca achter zich te laten. Deze combinatie bracht hem ertoe om op zoek te gaan naar een functie als keukenmonteur. Sevrin voelt zich aangetrokken tot het werk als badkamermonteur vanwege de grote mate van vrijheid die hij ervaart. “Er is bijna niemand die je op de vingers kijkt, hierdoor kan ik mijn eigen manier van werken volgen en ervaar ik veel zelfstandigheid”, legt hij uit.

Benieuwd naar het volledige verhaal van Sevrin? Lees het hele artikel op de website van Bureau Techniek. https://www.bureautechniek.nl/blog/bureautechniek-succesverhaal-sevrin

Bron: Bureau Techniek