Terug

Ruben | Werken aan de badkamer van morgen!

Een baan waar je blij van wordt. Dat wil toch iedereen? In deze reeks van ‘Werken aan de badkamer van morgen’ gaan we in gesprek met de badkamermonteurs van Molenaar. Waarom werken bij Molenaar? Wat zorgt er voor dat ze met plezier naar het werk gaan? En wat moet je in je hebben om dit werk goed te kunnen doen? Vandaag spreken we Ruben!

Sinds 2021 werkt Ruben als badkamermonteur bij Molenaar. Hiervoor werkte hij in de fietstechniek. Hij was toe aan een nieuw avontuur. Molenaar kwam op zijn pad en inmiddels zijn we bijna een jaar verder. In korte tijd heeft Ruben veel geleerd over het vak en gaat hij fluitend naar zijn werk.

 

“Als monteur ben je geen nummertje. Er is goede begeleiding als je net begint en iedereen staat klaar om je te helpen. ”

– Ruben

 

Met praktisch werk mensen helpen

“Ik werk graag met mijn handen en ik vind het leuk om van iets ouds iets nieuws te maken. Als badkamermonteur bij Molenaar is dat wat je doet. Daarnaast had ik behoefte aan een stukje eer uit mijn werk. Ook dat vind ik hier bij Molenaar. Ik kan écht mensen helpen en dat is leuk. Wat mij ook opviel, is dat het hier geen stampwerk is en er aandacht voor de klant is. Dit laatste vraagt wel om geduld, sommige ouderen hebben graag grip op de situatie en willen precies weten wat er gaat gebeuren. Helder communiceren en geduld hebben is dan belangrijk.”

 

Veilig douchen

“De oplevering is het mooiste moment van de dag. Klanten zie je dan met een lach op het gezicht naar de nieuwe badkamer kijken. De klant kan weer veilig douchen en ze zijn ook nog eens heel erg tevreden met het resultaat. Dat maakt mij dan wel trots.”

 

 

Geen nummertje

“Als monteur ben je geen nummertje. Er is goede begeleiding als je net begint en iedereen staat klaar om je te helpen. De eerste weken ging ik voornamelijk met de praktijkmeesters op pad die mij het vak geleerd hebben. Verder is het qua gereedschap ook goed geregeld. We werken met al het moderne materiaal en als we iets nodig hebben dan wordt het geregeld.”

Ben je enthousiast door dit verhaal en toe aan een baan met voldoening? Solliciteer op de vacature van badkamermonteur in regio Breda of in regio Nunspeet.