Terug

Cesar | Werken aan de badkamer van morgen!

Een baan waar je blij van wordt. Dat wil toch iedereen? In deze reeks van  ‘Werken aan de badkamer van morgen’ gaan we in gesprek met de badkamermonteurs van Molenaar. Waarom werken bij Molenaar? Wat zorgt er voor dat ze met plezier naar het werk gaan? En wat moet je in je hebben om dit werk goed te kunnen doen? Vandaag spreken we Cesar!

Sinds 2021 werkt Cesar als badkamermonteur bij Molenaar. Hij had een compleet andere achtergrond voor hij hier kwam werken. Cesar was toe aan wat nieuws na 22,5 jaar op het platteland te hebben gewerkt. Inmiddels zijn we een jaar verder en heeft hij zich ontwikkeld tot allround badkamermonteur. En goed nieuws: hij blijft! Sinds kort heeft hij een vast contract.

 

“Sommige klanten kijken gedurende de dag niet bij de renovatie en dan zien ze einde dag het resultaat. Blij en verrast zijn ze dan, dat is leuk.”
– Cesar

 

Vrijheid en betekenisvol werk

“Het is een leuke baan met veel vrijheid. Je bent lekker met z’n tweeën op pad en daar heb ik altijd wel plezier in. We maken iedere dag mooie badkamers en daardoor helpen we de klant. Door ons werk kunnen mensen langer thuis wonen. Sommige klanten hebben al maanden niet kunnen douchen door lichamelijke beperkingen. Wij renoveren de badkamer dan naar een moderne en veilige situatie zodat ze dat nu wel weer kunnen.”

 

 

Aangenaam verrast

“Sommige klanten kijken gedurende de dag niet bij de renovatie en dan zien ze einde dag het resultaat. Bij en verrast zijn ze dan, dat is leuk. En dat mooie resultaat gaat lang niet altijd zonder tegenslag. Als we er een bad uitslopen, treffen we soms moeilijke situaties aan. Verouderde leidingen, verkeerd gemonteerde leidingen en ga zo maar door. Uiteindelijk draaien we die tegenslag om tot het resultaat wat we opleveren. Daar ben ik dan wel trots op!”

 

Vakwerk en mensenwerk

“Om dit werk goed te kunnen doen moet je goed met mensen om kunnen gaan. En natuurlijk ook met je collega’s. Niet iedere klant is even makkelijk in omgang. Daarom is het handig als je goed kunt communiceren. Daarnaast is het belangrijk dat je twee rechterhanden hebt en dat je openstaat voor tips. Ervaren collega’s willen je graag helpen. Dan is het handig als je aanneemt wat ze je vertellen.”

Ben je enthousiast door dit verhaal en toe aan een baan met voldoening? Solliciteer op de vacature van badkamermonteur in regio Breda of in regio Nunspeet.