Terug

Trots op de monteurs van Molenaar

Klanten van Molenaar kijken uit naar de plaatsing van hun nieuwe douche. Deze technische en secure klus laat je niet door zomaar iemand doen. U wilt gekwalificeerde monteurs met gevoel voor vakmanschap. En die vindt u bij Molenaar. Erwin de Groot, directeur-eigenaar van Molenaar, is trots op zijn grote technische team dat zorgt voor de installatie van de badkamers.

Een nieuwe douche is een feestje
Erwin de Groot: “Molenaar ziet het plaatsen van een nieuwe douche als een feestje voor de klant, en dat gevoel moet u er ook achteraf aan overhouden. Bij Molenaar kunnen we dat als geen ander doordat we beschikken over goed gekwalificeerd technisch personeel.”

 

Een topprestatie leveren
“Als directeur/eigenaar van Molenaar weet ik dat elke stap in de aankoop van een nieuwe douche belangrijk is voor onze klanten. Wij besteden veel aandacht aan het gesprek met onze klant en geven duidelijkheid over wat u van ons kan verwachten. De dag van plaatsing van de douche is natuurlijk een hoogtepunt. Dan moet het gebeuren. Wij hebben een vlekkeloos verloop van de dag voor ogen, want wij willen onze beloften nakomen. Onze monteurs leveren elke dag een topprestatie. Dat is een van de redenen waarom onze klanten Molenaar zo goed beoordelen.”

 

Vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid
“Een topprestatie leveren kan alleen met goed geschoold en gemotiveerd personeel. Molenaar beschikt, ondanks een krappe arbeidsmarkt, over een enthousiast en gemotiveerd team dat waarde hecht aan onze kernwaarden: vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Alleen met monteurs die beschikken over de juiste technische kennis, nauwkeurig werken en respect hebben voor uw woonomgeving, kunt u optimaal genieten van een prachtig eindresultaat. Daar doen we het met zijn allen voor. We maken dagelijks klanten blij die lovend zijn over de werkwijze van onze monteurs. Daar ben ik trots op.”

Ook onderdeel worden van ons montage team, of ben je benieuwd naar wat Molenaar voor jou kan betekenen als potentiële werkgever? Check dan onze vacatures!