Terug

Collega aan het woord: Abjathar

Bij Molenaar Badkamers werken zo’n 75 collega’s enthousiast aan een leuker, langer leven thuis voor ouderen. Wij geven graag een kijkje in de keuken van Molenaar en nemen je mee naar diverse collega’s binnen het bedrijf!

Even voorstellen: magazijnman Abjathar (28)

“Ik ben Abjathar en ik werk inmiddels al 3 jaar in het magazijn bij Molenaar. In deze functie sta ik echt middenin het bedrijf: ik heb veel contact met zowel collega’s als externe leveranciers. Een erg sociale functie dus!”

Wat heb je hiervoor gedaan?

“Vroeger wilde ik graag boswachter worden. Daarom ben ik de mbo-opleiding bos- en natuurbeheer gaan doen. Toen ik deze opleiding had afgerond, was ik van gedachten veranderd. Ik wilde niet verder studeren, ik wilde aan het werk! Ik heb verschillende magazijnbanen gehad. Daarna ben ik nog een tijdje als verkoper aan de slag gegaan, maar het magazijn bleek meer mijn ding te zijn. Toen ik uiteindelijk bij Molenaar terecht kwam, wist ik gelijk dat ik hier op mijn plek zat.”

Het Molenaar Magazijn

“Ik ben, samen met mijn collega, verantwoordelijk voor het magazijnbeheer. Dit houdt onder andere in dat we de bestellingen van klanten helemaal op orde maken, van wandpanelen tot het benodigde gereedschap. We krijgen namelijk van verschillende leveranciers producten binnen.

De muurbekleding, het glas, de accessoires: alle onderdelen komen ergens anders vandaan. Zodra deze bij ons binnen zijn, zorgen wij ervoor dat ze bij de juiste bestelling terechtkomen. Zo laden de monteurs de bestellingen in één keer in de bus en kunnen ze gelijk op weg. Daarnaast houden we de magazijnvoorraad bij, zetten we materiaal klaar voor service en hebben we nauw contact met de afdeling werkvoorbereiding. Onze werkdagen zijn altijd goed gevuld!”

Wat vind je het leukste aan je werk?

“Deze functie is anders dan mijn vorige magazijnbanen. Mijn werk hier is echt het totaalplaatje. Ik beheer het gehele magazijn, help de monteurs en heb contact met externe leveranciers. Aangezien het kantoor van Molenaar boven het magazijn gevestigd is, loop ik ook gemakkelijk even het kantoor binnen om een praatje te maken met mijn collega’s daar. Iedereen is hier altijd voor in! Collegialiteit en werkplezier spelen een grote rol bij Molenaar.”

Ook interesse om te komen werken bij Molenaar? Bekijk onze vacatures en wie weet ben jij de volgende collega aan het woord!