Terug

Collega aan het woord: Bart

Bij Molenaar Badkamers werken zo’n 75 collega’s enthousiast aan de badkamer van morgen. Wij geven graag een kijkje in de keuken van Molenaar en nemen je mee naar diverse collega’s binnen het bedrijf!

Even voorstellen: stagiair Bart (23)

“Hi, ik ben Bart! Op dit moment ben ik bezig met de laatste fase van mijn studie Commerciële Economie: het afstudeeronderzoek. Inmiddels ben ik alweer 1,5 jaar bij Molenaar in dienst. Voornamelijk als stagiair, maar tussendoor heb ik ook nog op oproepbasis gewerkt bij onze klantenservice.”

Wat zijn jouw werkzaamheden?

“Mijn werkzaamheden zijn erg divers. Sommige dagen ben ik op kantoor te vinden, dan versterk ik het klantcontactcentrum. Wij staan klanten die geïnteresseerd zijn in een badkameroplossing van Molenaar of hier vragen over hebben, telefonisch te woord. Ook plannen we thuisadviezen en winkelafspraken in. Een deel van die winkelafspraken pak ik vervolgens zelf op: ik sta namelijk regelmatig in één van de Molenaar showrooms. Hier adviseer ik klanten over de beste badkameroplossing voor hun situatie.

Klantcontact is echt mijn ding: ik haal er energie uit om klanten enthousiast te maken over Molenaar. Het geeft een kick als een klant die ik heb gesproken in de showroom, uiteindelijk de perfecte badkamer bij ons vindt!“

Wat vind je het leukste aan werken bij Molenaar?

“Ik vind vooral de informele werksfeer bij Molenaar erg fijn. De collega’s zijn heel leuk, gezellig en behulpzaam. Je wordt hier heel erg vrijgelaten, dus je kunt je werkzaamheden echt op je eigen manier aanpakken. Ondanks dat ik stagiair ben, word ik behandeld als volwaardige medewerker. Ik krijg veel verantwoordelijkheid en daar leer ik heel veel van!”

Wil jij ook werken bij Molenaar? Bekijk onze vacatures en wie weet ben jij de volgende collega aan het woord!