Terug

Maak kennis met het team – Jeroen

Met plezier naar je werk gaan en waardering krijgen? Dat wil toch iedereen? Waarom werken bij Molenaar? Wat zorgt ervoor dat iedereen bij Molenaar werkt en blijft? Vandaag spreken we Jeroen. Hij is teamleider afdeling Klant Contact Centrum, een afdeling  cruciaal voor het opvolgen van leads. ‘Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk, het combineren van kennis, ervaring en mijn persoonlijke mening zorgt dat ik mij goed voel in mijn huidige functie. Daarbij is een team met leuke collega’s essentieel voor mijn plezier op het werk.’

Hoe ben je bij Molenaar terechtgekomen?

‘Ik heb ruim 10 jaar bij Prominent gewerkt en toen deed ik ook wel eens werk voor Molenaar. In 2017 ben ik al een jaar in dienst geweest voor Molenaar. Toen kwam er een andere uitdaging op mijn pad. In totaal ben ik 2 jaar weggeweest bij Molenaar. Toen ik in contact kwam met een huidige collega van Molenaar, Dico Mulder (een oude bekende van mij), was de keuze snel gemaakt. Molenaar is voor mij altijd een bedrijf geweest waar ik mezelf kan zijn en waar het behalen van resultaat net zo belangrijk is als persoonlijke groei en gezondheid. Zodoende ben ik na 2 jaar ergens anders gewerkt te hebben, weer bij Molenaar terechtgekomen. Hier mag ik nu, met mijn opgedane kennis van de afgelopen 2 jaar, de mooie rol van teamleider vervullen.’

Welke eigenschappen zijn belangrijk binnen het vervullen van jou taak?

‘Enthousiast, empathisch en gedreven zijn waardevolle eigenschappen die belangrijk zijn om een goede teamleider te zijn. Je werkt met mensen en niet alleen met systemen. Plaats de mens voorop en dan komt de rest nagenoeg vanzelf. Daarnaast is hard werken, structuur, en zelf ontplooiing net zo belangrijk. Voor ieder teamlid. Mede door de bedrijfscultuur ben ik weer hier teruggekomen. De informele werksfeer zorgt ervoor dat iedereen alles tegen elkaar durft te zeggen en dat je samen op zoek kan gaan naar het best te behalen resultaat. Daarnaast ben je geen ‘nummer’ en wordt er echt naar je geluisterd. ’

“Door de diversiteit binnen het team, leer ik elke dag weer van jong en oud en dat is het mooie aan mijn functie.’’

Jeroen is altijd in voor een praatje of een goede discussie. Het aansturen van een team doet hij met plezier. Dit doet hij ook in zijn vrije tijd. Een voetbalteam coachen bij Hulshorst. Een jeugdteam dat hij in de afgelopen vijf jaar heeft zien groeien tot een echt ‘mannen’ vriendenteam. ‘Altijd voor de winst gaan, hoe groot de uitdaging ook is.’ Dit motto probeert hij ook vast te houden hier bij Molenaar.

Waarom moeten mensen voor Molenaar kiezen?

‘Goede vraag. De combinatie van een informele en hardwerkende sfeer is volgens mij een goede basis. Er is ruimte om te groeien en veel te leren van elkaar.’

Lijkt het jou nou leuk om dit team te versterken? Kijk wat de vacatures zijn en wie weet word jij binnenkort geïnspireerd door Jeroen. https://werkenbijmolenaar.nl/vacatures/